Turizm ve Gezi Topluluğu Kartepe'deydi

06.03.2018

Turizm Fakültesi öğrencilerinin önderliğinde kurulmuş olan Turizm ve Gezi Topluluğu etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Akademik danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Ahmet Vatan'ın yapmış olduğu Turizm ve Gezi Topluluğu, 46 öğrenci ve personel ile ilk gezisini gerçekleştirdi. 3 Mart 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen Kartepe gezisine yoğun talep vardı. Cumartesi sabahı Güney Kampüsten hareket eden gezi katılımcıları Kartepe Kayak Merkezine vardıktan sonra ​karın keyfini çıkardılar. Katılımcıların yarısı kızak ile karın keyfini çıkarırken diğer yarısı ise karda kayak yaptı. Günübirlik gerçekleştirilen gezide öğrencilerin hem bölümler arasında hem de fakülteler arasında diyalogları gelişti. Turizm ve Gezi Topluluğu, önümüzdeki aylarda 2 farklı sosyal sorumluluk etkinliği ile 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılındaki son etkinliklerini yapmayı planlamaktadır.