TRT Sanatçılarını Ağırladık

12.10.2017

10 Ekim 2017 tarihinde Cevizli Yerleşkemizin Konferans Salonunda TRT sanatçılarını ağırladık. Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Musikisi Bölümümüzün düzenlediği “Musikiyi Anlamak” temalı söyleşi etkinliğinin moderatörü, yine Türk Musikisi Bölümü Öğretim Görevlimiz Sami Dural idi. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Cihan, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Güleç ve Türk Musikisi Bölümümüzün öğretim üyeleri ile öğrencileri katıldı.

Sunumunu Türk Musikisi Bölümü Başkanı Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdal Kılıç’ın yaptığı etkinliğin ilk açılış konuşmasını Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. İsmail Güleç yaptı. Prof. Dr. Güleç, konuşmasında Türk Musikisi Bölümü hakkında bilgi vererek programa katılan sanatçılara teşekkür etti.

Ardından kürsüye gelen Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman, açılış konuşmasında bu gibi kıymetli etkinlikleri sık sık düzenleyen Türk Musikisi Bölümü hocalarımıza ve etkinliğe katılan sanatçılara teşekkür etti.

TRT sanatçıları Ersin Çelik, Hamide Uysal, İbrahim Suat Erbay, M. Ali Turhan, Sezen Özmen ve Yaprak Sayar, “Musikiyi Anlamak” panelinde Öğretim Görevlimiz Sami Dural ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve geleceğin sanatçıları olan öğrencilerimize çok değerli bilgi ve tecrübelerini aktardılar.