Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Samastı’nın Emeklilik Programı Düzenlendi

13.03.2018

2009 yılından bugüne Tıp Fakültemiz Dekanlığını yürüten Prof. Dr. Mustafa Samastı için 9 Mart 2018 Cuma günü Üniversitemiz Aşık Paşa Konferans Salonunda emeklilik programı organize edildi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı programda;

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İhsan KARAMAN
  • Prof. Dr. Işıl MARAL
  • Üniversitemiz Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gürhan BAŞ
  • Prof. Dr. Süleyman DAŞDAĞ
  • Prof. Dr. Recep Öztürk (Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi)
  • Prof. Dr. Mahmut GÜMÜŞ
  • Dekan yardımcısı Doç. Dr. Berna TERZİOĞLU BEBİTOĞLU
  • Fakülte Sekreteri Hasan ÇELİK
  • Araştırma Görevlisi Saniye ADA (Araştırma görevlileri adına)
  • Dönem 2 öğrencisi Derya KOÇ (Öğrenciler adına)

isimleri çeşitli konuşmalar gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İhsan KARAMAN yaptığı konuşmasında, “Bilge kişiliği, çözüm odaklı yaklaşımı, zarif tavrı ve akl-ı selimi ile bize her zaman rehber olan Hocamız, bizim için çok büyük bir değer ve önem taşımaktadır. Kendisi bundan sonraki süreçte Üniversitemizde sözleşmeli öğretim üyesi olarak akademik hayatını sürdürecektir.” dedi.

Etkinliğin son konuşmasını gerçekleştiren, Prof. Dr. Mustafa SAMASTI, “Öğrencilikten Profesörlüğe kadar geçen süreçteki anılarından bahsederken misafirleri kimi zaman güldürüp kimi zamansa duygulandırırken, gerçekten sözlerin değil, hallerin konuşulduğu bu toplantıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum, bu kadar övücü sözlerin altından, bu övgülerin Rabbimden affıma vesile olmasını diliyorum.” dedi.