Siyasal Bilgiler Fakültesi Hocalarımızdan Yeni Yayınlar

13.07.2018

Siyasal Bilgiler Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kavas’ın “Osmanlı’nın Merkezi Afrika’ya Açılan Kapısı Fizan Sancağı” ve aynı fakültede görev yapan Hocamız Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Tandoğan’ın “Büyük Sahra’da Son Osmanlı Tebaası: Tevârikler”  kitapları ile aynı zamanda iki hocamızın editörlüğünü yaptığı “Uluslararası Siyasetin Odağındaki Kıta Afrika” kitabı yayınlandı.

Hocalarımızın editörlüğünü yaptığı “Uluslararası Siyasetin Odağındaki Kıta Afrika” kitabında Ahmet Kavas, Muhammed Tandoğan hocalarımızın yanı sıra Hasan Aydın, Babak Shahed, Marhabo Abdujabarova, Hüsamettin Aslan, Merve Öztürk, Murat Erata, Mevlüt Selman Tecim, Alev Cuydur, Musa Umar, Ferhat Ozğan gibi değerli isimlerin kaleme aldığı önemli bölümler yer alıyor.