Shiro Ikegawa ‘dan Üniversitemize Ziyaret

03.07.2018

RIKEN (Japonya) Center for Integrative Medical Sciences (IMS) ‘da Kemik ve Eklem Hastalıkları Laboratuvarı Yöneticisi olarak görev yapan Prof. Dr. Shiro Ikegawa, Üniversitemize “Genetik İskelet Sistemi Hastalıklarının Büyük Ölçekli Genom Çalışması” başlıklı Tübitak Türk-Japon İkili İşbirliği Projesi kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdi. 29 Haziran 2018 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette misafirimizi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahri Ovalı makamında ağırladı. Dr. Shiro Ikegawa’ya Dahili Tıp Bilimleri’nden Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim Akalın Hocamız ve 2 tıp fakültesi öğrencimiz eşlik ederken, görüşmede yapılacak yeni çalışmalarda gerçekleştirilebilecek olan karşılıklı işbirlikleri konuşuldu.