Senato ve Yönetim Orhanlı ve Cevizli Yerleşkelerimizde Toplandı

20.09.2018

2017-2018 eğitim-öğretim yılı itibariyle 3 farklı yerleşkede eğitim vermeye başlayan Üniversitemiz, her geçen sene yeni açılan fakülte ve bölümlerin yani sıra artan öğrenci sayısı ile de büyümeye devam ediyor.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni açılan Diş Hekimliği Fakültemiz ve farklı fakültelerimize bağlı yeni açılan bazı bölümlerimizin Tuzla-Orhanlı yerleşkemizde eğitim vermeye başlayacak olması nedeniyle yapılan çalışmaları kontrol etmek amacıyla 12 Eylül 18 Çarşamba günü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve Senato toplantıları Orhanlı yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Toplantıların ardından Üniversitemiz Yönetim Kurulu ve Senato üyeleri yerleşkemizde yapılan çalışmalara dair incelemelerde bulunup, tüm yerleşkeyi gezerken, son olarak yeni açılan Diş Hekimliği Fakültemizi ziyaret ettiler. Diş Hekimliği Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Taşkın Gürbüz’den yapılan çalışmalar, fakültede uygulanacak eğitim yöntemi ve kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Diş Hastanesi hakkında bilgiler alan Hocalarımız hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırdılar.

“Yeni Eğitim Öğretim Yılının İlk Senato ve Yönetim Kurulu Toplantıları Cevizli’de organize edildi”

19.09.2018 Çarşamba günü organize edilen toplantılar Hukuk, Turizm, Eğitim Bilimleri, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültelerimizin eğitim verdiği Kartal-Cevizli yerleşkemizde düzenlendi. Toplantı öncesi ve sonrasında bu yerleşkede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman ve Hocalarımız, toplantı sonrasında Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Musikisi Bölümümüzün açılış dersine katıldılar.