Sağlık Bilimleri Fakültemizden Anlamlı Ziyaret

01.12.2017

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, Darulaceze kurumunu ziyaret ettiler.

29 Kasım Çarşamba günü, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Cihan’ın koordinesinde gerçekleşen ziyarete; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Okanlı, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hacer Ataman, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Yeler, fakülte öğretim üyelerimiz, Sosyal Hizmet, Sağlık Yönetimi ve Hemşirelik bölümü öğrencilerimiz katıldılar.

Darulaceze İdare Meclis Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şerif Esendemir ve Başkan Yardımcısı İlhan Uğur’un ev sahipliği yaptığı programda ilk olarak, sunum eşliğinde; Darulaceze’nin mevcut çalışmaları ve planlanan projelerin anlatılmasının ardından, hocalarımız ve öğrencilerimiz, Darulaceze sakinlerini ziyaret ettiler.

Darulaceze sakinleriyle öğrencilerimiz arasında yapılan sohbetler, zaman zaman duygusal zaman zaman da neşeli anlara sahne oldu. Tekrar buluşma sözlerinin verildiği, buluşma planlarının yapıldığı program, öğrencilerimizin Darulaceze sakinlerine karanfil takdimiyle tamamlandı