Otizm Eğitimlerimiz Van’da Devam Etti

24.04.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak İstanbul’da başladığımız Dünya Otizm Farkındalık Ayı Etkinliklerimiz kapsamındaki seminerlerimize Van’da devam ettik. Van İpekyolu Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisine 20-21 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz 2 günlük eğitim ziyaretimizde, üniversitemiz Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı ve Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yeşim Güleç Aslan ailelere ve eğitimcilere otizm hakkında çeşitli bilgiler sundu ve sorularını yanıtladı. Eğitimler dışında, Akademi bünyesindeki atölye ziyaretlerinde öğrencilerle de bir arada olundu. İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak öncelikle akademi müdürü Sayın Ömer Durmiş olmak üzere tüm Akademi çalışanlarını, ailelerini ve öğrencilerini gerçekleştirdikleri çalışmalar için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.