Önleyici Rehberlik ve Danışmanlık Eğitimini Tamamlayan Kursiyerlerimiz Sertifikalarını Aldı

18.04.2017

Eğitim Bilimleri Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet AKIN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi ile Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi bünyesinde yürütülen Önleyici Rehberlik ve Danışmanlık Uzaktan Eğitim Sertifika programının ilk kursiyerleri 9 Nisan 2017 tarihinde sertifikalarını aldı.

Programda üniversitemizden ve farklı üniversitelerden ve kurumlardan 15 akademisyen ders verdi. Yaklaşık bir ay süren eğitim sonucunda öğrencilere; Uyuşturucu ve madde ve teknoloji bağımlılığı, Yas ve travma psikolojisi, çocuk-ergenlik psikolojisi, yetişkinlik, Bağımlılıklar ve Mücadele Yöntemleri, Davranış Bozuklukları, Medya ve İletişim, Çatışma Yönetimi, Akran zorbalığı, Müzakere, Arabuluculuk, Aile ve kültürel değerler ve İstismar ve önleme gibi konularda eğitimler verildi.