Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz

21.09.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü İMÜ-KAGEK koordinasyonunda, Kadıköy eğitimcileriyle 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Programı Gerçekleşti.
Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz” Projesi kapsamında işbirliği anlaşması çerçevesinde 12 öğretim elemanımız aşağıdaki konularda seminerler vermişlerdir.

Prof. Dr. Cahit KURBANOĞLU - "Mucize Elinin Hedefindeki Teknoloji"

Dr. H. Emin SERT - “Eğitimin İnsanî ve Sosyal Gelişim Boyutu”

Arş. Gör. Özlem Akarsu - “Nöbet Geçiren Epilepsi Hastası, Hipoglisemiye Giren Diyabet Hastası, Astım Krizi Geçiren Çocukların ve Yüksek Ateşi Olan Çocuğun Okulda Yönetimi, Öğretmenlerin Yapması ve Bilmesi Gereken İlk Yardım Uygulamaları”

Fikret ÜNAL (Kadıköy Anadolu Lisesi Müdür V.) - “Türk Demokrasi Tarihi”

Dr. Öğr. Üyesi Ertan GÖRGÜ - “Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite”

Dr. Öğr. Üyesi Akif ŞEN – “Okullarda Gıda Güvenliği”

Dr. Ögr. Üyesi Olcay ÖZTUNALI - "Modern Sanat Ve Edebiyatta Yenilikçi Akımların Gelişim Süreci"

Doç. Dr. Evren DAŞDAĞ – “Doğru ve Güzel Konuşma İle Etkili İletişim”

Prof. Dr. Süleyman DAŞDAĞ - “Elektromanyetik Kirlilik ve Sağlık: Çocuklarımızı Ne Kadar Seviyoruz?”

Dr. Cem MALAKCIOĞLU - “Eğitimciler için Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi”

Uzman Fizyoterapist Baha Naci - “Okul Çağındaki Çocuklarda Skolyoz”

Doç. Dr. İbrahim Hakan KARATAŞ - “Zümre Başkanı Olmak" konulu seminerleriyle öğretmenlerimizle bir araya geldiler.

Yapılan çalışmaların eğitim camiasına faydalı olması dilekleriyle, konuşmacı ve katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.