Okullara Kariyer Tanıtımları

11.05.2018

Türkiye çapında muhtelif okullardan gelen tanıtım istekleri, Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü’nün organizesiyle karşılandı.

Gaziantep Özel DEVA Okulları Fen Teknoloji ve Anadolu Lisesi öğrencileri Coğrafya Öğretmeni Mehmet UÇAR rehberliğinde 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü üniversitemizi ziyaret etti. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Turgay ÇAKMAK’ın da katıldığı tanıtım, Öğretim Görevlisi Dr. Hüseyin Emin SERT tarafından Güney Yerleşke C Blok AşıkPaşa Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Gölcük ÇAKABEY Anadolu Lisesi öğrencilerine 8 Mayıs 2018 Salı günü tanıtım Rehber Öğretmen Aysun KÖSE vasıtasıyla yapıldı.

Mersin Özel FİNAL Anadolu Lisesi öğrencileri, 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Müdür Yardımcısı Metin BÖKE rehberliğinde üniversitemizi ziyaret ettiler. Organize Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü’nce yerine getirildi.