Okçuluk Müsabakasında 2. Olduk

10.05.2017

Üniversitemizin  Medeniyet Okçuluk Kulübü, Okçular Vakfı Tarafından düzenlenen  Ruz-i Hızır Geleneksel Türk Okçuluğu Müsabakasında derece elde ederek 2. oldu.

Turnuvaya Üniversitemizi temsilen erkeklerden Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden Ömer Faruk Düzenli, Hukuk Fakültesinden Hüseyin Selman Serbest,  Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden Muhammed Hakim Taş takılırken; bayanlardan da  Tarih Bölümünden Seda Aktaş, Hukuk Fakültesinden Nurseli Dilan Işık, Hemşirelik Bölümünden  Ela İpek Çetin katıldı.

19 üniversitenin  katıldığı Müsabakanın sıralama atışlarında erkek takımımız 2. olurken bayan takımımız 7.oldu. Erkek Takımımız sıralama atışlarının ardından gerçekleşen eleme atışlarında finale kalarak Turnuvayı 2.’lik ile bitirdi.

Medeniyet Okçuluk Kulübü Başkanı Özkan Rahim Yıldırır ve müsabakaya katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.