Öğrencilerimize Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgeleri Takdim Edildi

17.05.2017

Yenilikçilik ve Girişimcilik Ofisi koordinatörlüğünde verilen İMÜ 053 "Yenilikçilik ve Girişimcilik" dersi KOSGEB ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde Girişimcilik Destek Programı kapsamında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi olarak değerlendirilmiş olup, dersi başarıyla geçen öğrencilerimize "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi" yapılan tören ile takdim edilmiştir.

Türk Dili ve Edebiyatı, İktisat, Uluslararası İlişkiler ve Tarih bölümlerinden toplam 78 öğrencimiz belgeyi almaya hak kazanmış olup, öğrencilerimize belgeleri Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet CİHAN, KOSGEB İstanbul Anadolu Yakası Müdürü Dr. Serhat ÖZTÜRK ve Yenilikçilik ve Girişimcilik Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Erkan ŞAHİNKAYA tarafından takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar, gelecekte başarılı girişimciler olmasını temenni ederiz.