Öğrencilerimiz Sektör Öncüleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

13.04.2017

Öğrencilerimizin kariyer planlarına yön vermek ve aynı zamanda kişisel gelişimlerine katkıda bulunulmak amacı ile düzenlenecek “KariyerX: Geleceğine Yön Ver” etkinliğimizde öğrencilerimiz bir kez daha pek çok farklı sektör temsilcisi ile bir araya gelecek.

Üniversitemiz IEEE Öğrenci Topluluğunca organize edilen etkinlikte; Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca, Sağlık Bilişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Keleş, Turkcell Pazarlama Müdürü Can Güleren, YTU Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Serdar İbrahimcioğlu, Sentez Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Sezgin ve CERN’e giren ilk tıp öğrencisi Ahmet Serdar Mutluer konuşmacı olarak katılacak.

Etkinliğimize katılım ücretsiz olup katılımcılara sertifika beraberinde çekilişle sürpriz hediyeler de verilecek.  Zengin içeriğiyle birçok alana hitap eden kariyer etkinliğimiz Güney Yerleşke Konferans Salonumuzda 24 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 10:00’da gerçekleşecek olup tüm ilgilileri bekleriz.