Öğrenci Topluluklarımız 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılını Dolu Dolu Geçirdi

13.07.2018

Kurulduğu günden bugüne “Yeni Nesil Devlet Üniversitesi” mottosuyla öğrencileriyle birlikte büyümeye, gelişmeye ve fayda üretmeye çalışan Üniversitemizde öğrencilerimiz tarafından kurulmuş ve yalnızca üniversite içinde değil yaptıkları proje ve etkinlikler ile üniversite dışında da faaliyetler yürüten ve topluma dokunmaya başlayan yaklaşık 50 tane öğrenci topluluğumuz bulunmaktadır.

Binlerce öğrencimizin bireysel emek ve hizmetleriyle faaliyetlerini sürdüren öğrenci topluluklarımız, Rektörlüğümüzün, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ile Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüzün destekleriyle 2017-2018 eğitim-öğretim yılında zirve, sempozyum, sosyal hayat, siyaset, yardım, sosyal sorumluluk, edebiyat, sanat, kültür, spor, ziyaret, gezi vb. temalı birçok faaliyet gerçekleştirdiler. Yapılan faaliyetlerin topluluk başkanlarınca yazıldığı bu e-dergiyi sizlerle paylaşırken, yıl boyunca bu faaliyetleri gerçekleştiren tüm topluluklarımıza ve bu topluluklarda faaliyet gösteren değerli öğrencilerimize geçmiş yıllarda elde edilen tecrübeler ile önümüzdeki süreç içerisinde daha iyi faaliyetler gerçekleştirmelerini diler, teşekkür ederiz.