Öğrenci Adaylarımızdan Tanıtım Günlerimize Yoğun İlgi

25.07.2017

LYS sınavı ile tercih yapacak öğrenci adaylarının program tercihlerine yardımcı olmak amacıyla Üniversitemizde 17-21 Temmuz 2017 tarihlerinde Güney Yerleşkemiz B Blok giriş holünde tanıtım günleri yapıldı.

Üniversitemizi tanımak, zengin lisans programlarımız hakkında bizzat öğretim üyelerimizden bilgi almak ve meslek tercihlerini doğru kaynaklardan bilgi edinerek sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek isteyen öğrenci adaylarımız Tanıtım Günlerimize yoğun ilgi gösterdi.

Adaylara etkinlik süresince fakülte stantlarında öğretim elemanlarımız tarafından, öğrenci kabul edilen programlarımızın puanları başta olmak  bölümlerimiz hakkında ayrıntı bilgiler verildi.

Yoğun katılımın gözlendiği etkinliğimizde öğrenci adaylarımız; yerleşke, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda merak ettikleri sorularına cevap buldular.

Tercihte bulunacak öğrencilerimiz aday öğrenci web sayfamıza buradan ulaşabilirler.