Medeniyet Haftası’na Davetlisiniz!

22.09.2017

Üniversitemiz, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı başında ilk kez Medeniyet Haftası’nı düzenliyor. Temel amacı, üniversitemiz programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin okulumuza ve akademik hayata hızla uyum sağlayabilmelerine destek olmak olan Medeniyet Haftası kapsamında, Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğümüzün öncülüğünde çeşitli idari ve akademik birimlerimiz, öğrencilerimize eğitim-öğretim faaliyetleri ile hangi konularda hangi birimlere başvurmaları gerektiği gibi konularda bilgilendirme sağlayacak. Ayrıca Öğrenci Topluluklarımız yapacakları sunumlar, açacakları standlar ve gerçekleştirecekleri etkinliklerle faaliyetlerini tanıtma fırsatı bulacak. Önemli kurum ve kuruluşların açacağı standlar, Öğrenci Kariyeri Paneli ve Sektör Temsilcileri Buluşmaları ile de öğrencilerimizin sektörün öncülerinin temsilcileriyle birebir iletişim kurma olanağı bulacak. Ayrıca etkinlik kapsamında sanat sergileri, sinebüste film gösterimleri, Mehteran gösterisi gibi pek çok aktiviteye katılacak olan öğrencilerimize zengin menülü ikramlar sunulacak.

26-27-28 Eylül tarihlerinde Göztepe Güney Yerleşkemizde gerçekleştirilecek olan Medeniyet Haftası’nın detaylı programına buradan ulaşabilirsiniz.