Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniğimiz Yeterlik Belgesini Aldı

29.06.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği akreditasyonu için yapılan başvuruya dayanarak yapılan değerlendirme sonucunda ''Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi'' almaya hak kazanmıştır. Bu belge 28.06.2018 tarihinde yapılan törenle İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahri OVALI, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa TAŞDEMİR, Başhekim Prof.Dr. Gürhan BAŞ, Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Muhammet TEKİN ve Öğretim üyeleri Prof. Dr. M Tayyar KALCIOĞLU, Prof. Dr. Gül Acar, Prof.Dr. Lokman UZUN , Prof.Dr. Mehmet Akif KILIÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet HANEGE ve klinik hekimlerine, Türk Kulak Burun Boğaz ve baş Boyun Cerrahisi Dernek Başkanı Prof.Dr. Özgür YİĞİT , Yeterlilik Kurulu Akreditasyon Komisyon Başkanı Prof.Dr. İrfan KAYGUSUZ ve Yeterlilik Kurulu Yürütme Kurulu Başkanı Prof.Dr. Erol KELEŞ tarafından takdim edilmiştir. İstanbul Medeniyet Üniversitesi KBB-BBC AD'ye bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.