Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniğimiz Yeterlik Belgesi Aldı

22.06.2018

Üniversitemiz Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniğimizin akreditasyonu için Klinik İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Muhammet Tekin tarafından yapılan başvuruya dayanarak Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlilik Kurulu Akreditasyon Komisyonu tarafından 11.05.2018 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili değerlendirmeler tamamlandı.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği’mizde verilen uzmanlık eğitiminin Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlilik Kurulu Akreditasyon Komisyonu tarafından belirlenmiş olan standartlara uygun olduğuna karar verilerek, Kliniğimiz 5 yıl süreyle geçerli olarak “Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Belgesi” almaya hak kazandı.

“Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Belgesi” 28.06.2018 tarihinde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Hikmet Aydemir Konferans Salonunda gerçekleştirilecek tören ile sunulacaktır.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahri Ovalı, Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşdemir ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gürhan Baş’ın da katılacağı törene tüm idari ve akademik personelimiz davetlidir.