Kamu İhale Eğitimi Aldık

08.05.2017

5-6-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Rektörlüğümüzce düzenlenen eğitim programı, Basın İlan Kurumu Tatil Köyü İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Sayıştay Denetçisi Sadettin Doğanyiğit tarafından verilen eğitime, Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Cihan da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman’ın açılış konuşmaları ile başlayan eğitim programında; 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve İkincil Mevzuatı ile 6085 Sayılı Sayıştay Kanunu ve 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ele alındı.

Eğitim esnasında verilen 15 dakikalık ara dinlenmelerde, Daire Başkanlıklarından Daire Başkanı ve beraberinde bir personel ile Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Sekreterleri beraberinde birer personel ile istişare görüşmeleri de yapıldı.

Eğitim programımız, Sayıştay Denetçisi Sadettin Doğanyiğit’in katılımcılara sertifikalarını takdimi ile sona erdi.