“KA2 Unveiled: An in-depth View of Erasmus+ Key Action 2 Training Course” İspanya’da Gerçekleşti

15.11.2018

“KA2 Unveiled: An in-depth View of Erasmus+ Key Action 2 Training Course” Mollina, İspanya’da Gerçekleştirildi!

İspanya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen “KA2 Unveiled: An in-depth View of Erasmus+ Key Action 2 Training Course” 29 Ekim-4 Kasım 2018 tarihleri arasında Mollina, İspanya’da gerçekleştirildi. Üniversitemizin BAP-Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Uzmanı Jale Arslan tarafından temsil edildiği eğitim kapsamında katılımcılara Erasmus+ Programı Gençlik Alanında Stratejik Ortaklıklar ile ilgili detaylı bilgiler verilmiş, katılımcıların ülkelerini ve kurumlarını tanıtmalarına olanak verilmiştir. Etkinliğe; 15 farklı AB’ne Üye Ülke’den 25 üniversite ve gençlik alanında STK çalışanı ile Türkiye’den 3 üniversite çalışanı katılmıştır. Etkinlik bundan sonraki süreçte kurumlar arası  proje işbirliklerinin geliştirilmesi adına bir ağ oluşturulmasına katkı sağlamıştır. Erasmus+ Programı gençlik alanında proje fikri olup Avrupa’dan kurumlar ile ortaklık geliştirmek isteyen araştırmacılarımız etkinlik sonucunda oluşan bu ağdaki katılımcı kurumlar ile işbirliği geliştirmek istemeleri durumunda BAP-Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi ile (proje.gelistirme@medeniyet.edu.tr) irtibata geçebilirler. Araştırmacıların proje konuları ile ilgili ağda uygun ortaklık geliştirilebilecek kurum bulunması durumunda ilgili kuruma yönlendirmeler yapılacaktır.