İMÜ Teknopark'da Şirket Kurma ve Hakem Olma Kriterleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

14.09.2018

Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesi/Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 08/06/2018 tarihi itibariyle faaliyete başladı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark’da yürütülecek faaliyet ve uygulamalara ilişkin bilgilendirme amaçlı düzenlenen toplantıya üniversitemizin farklı fakülte ve birimlerinden akademik ve idari personelimiz katıldı.

Teknopark Yönetici Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet CİHAN Hocamızın açılış ve selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda sırasıyla, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi/Teknopark hakkında genel bilgileri vermek üzere Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Salih BİLGİN,  Teknopark firma, personel, proje ve yönetimsel süreçlerini takip ettiğimiz Arge-Portal Yazılımı konusunda destek veren iş ortağımızSektör Soft Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Ömür TOMBUL, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Hasan GÜÇLÜ ve Dr. Öğretim Üyesi Hasan Hüseyin MUTLU konuşmalarını yaparak katılımcıları bilgilendirdiler. Toplantı soru cevap bölümüyle sonlandı.