Hocalarımız Avrupa Birliği Projesi için Lizbon'daydı

02.02.2018

Üniversitemizin Yürütücüsü Olduğu “İş Koçluğu Uzmanlarının Yeterlilikleri için Eğitim ve Kalite Değerlendirme Araçları Tasarımı” İsimli Avrupa Birliği Projesinin Lizbon Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz yürütücülüğünde Bulgaristan, Portekiz ve Slovenya’dan ortaklarla birlikte gerçekleştirilen “İş Koçluğu Uzmanlarının Yeterlilikleri için Eğitim ve Kalite Değerlendirme Araçları Tasarımı Projesi” Avrupa Birliği Stratejik Ortak Projesinin toplantısı ve eşlenik öğrenci hareketliliği etkinliği 23 - 25 Ocak 2018 tarihleri arasında Lizbon’da gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemizi temsilen Proje yürütücüsü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet CİHAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa ÇİÇEKLER ile birlikte koordinatör olarak Doç. Dr. Selma ARIKAN ve Uzaktan Eğitim Merkezi adına Yrd. Doç. Dr. Özcan Erkan AKGÜN katıldılar. Toplantıda proje hedeflerinin gerçekleşme durumu, yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve yapılacak çalışmaların belirlenmesi konuları görüşüldü. Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.tools4SE.info adresinden ulaşabilirsiniz.