Diş Hekimliği Fakültemiz Modern Teknolojilerle Eğitim ve Öğretime Başladı

22.10.2018

Bu yıl faaliyete giren Diş Hekimliği Fakültemiz yüzde yüz kontenjan doluluk oranıyla İstanbul Medeniyet Üniversitesi’ni bir kez daha “tercih edilen” üniversite olarak tescilledi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi; Diş Hekimliğinin gerek akademik gerek profesyonel olarak en çok ihtiyaç duyulduğu alanlardan biri olduğu bilinciyle bu sene Diş Hekimliği Fakültesinin kapılarını öğrencilere açtı.

Bu alanda; nitelikli, çağdaş bilgilerle donanmış Diş Hekimlerinin yetişmesi için Orhanlı Kampüsümüzde modern teknolojilerle tasarlanan Diş Hekimliği Merkezimiz 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hizmete girdi.

Gelenekten geleceğe uzanan bilim köprüsünde yürümeyi şiar edinen üniversitemiz; tıp alanında yeni beyaz önlüklü mezunlarını ülkemizin ve milletimizin hizmetine sunmak üzere Diş Hekimliği Fakültemizde akademik ve idari kadrosuyla göreve başladı.

Fakültemizde; 67 öğrencimiz lisans eğitimlerini sürdürürken, Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi ve uzmanlardan oluşan 10 akademik personelimiz ve beş idari personel bulunuyor.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi; ismiyle müsemma olarak insanlığın, milletimizin ve ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verecek yeni nesiller yetiştirmeye devam ediyor.