Tıp Fakültesi Öğrencilerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitim Verilecektir.

05.09.2018

6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu ve 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereği stajyer öğrencilerin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi almaları gerekmektedir. Tıp Fakültemizde eğitim gören staj uygulamasına çıkacak tüm öğrencilere  İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Birimimiz tarafından  07. Eylül Cuma günü Güney Kampüs Aşık Paşa Konferans Salonunda ve 12 Eylül  Çarşamba günü Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Katı Konferans Salonunda saat 08.30-16.00 saatleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim verilecektir. Katılımcılara eğitim sonunda Katılım belgesi verilecek olup, stajyer öğrencilerin mutlak katılımı gerekmektedir.Tıp Fakültesi Öğrencileri İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programına aşağıdaki gibidir.