“21. Yüzyılda Uluslararası Göç” Konferansı

16.05.2017

Yeditepe Üniversitesi Küresel Eğitim ve Kültür Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “21. Yüzyılda Uluslararası Göç” konferansı 10-11 Ekim 2017 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

Farklı disiplinlerde çalışan akademisyenler ile kamu ve sivil toplum örgütlerinde çalışan uzmanları bir araya getirerek, araştırma, fikir ve deneyim paylaşımını sağlamayı hedefleyen konferansımızda, göç olgusu siyasi, ekonomik, toplumsal, hukuki ve kültürel boyutlarıyla incelenecektir.

Konferans dili Türkçe ve İngilizce olup bildiri özeti gönderim için son tarih 15 Haziran 2017 olarak belirlenmiştir. Söz konusu konferans hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.